Wegelaergroep

De Wegelaergroep is een scoutinggroep die zich richt op kinderen en jongeren met een lichamelijke- of verstandelijke beperking. Onze groep en het groepsbestuur draait volledig op vrijwilligers. In onze contacten hebben wij echter veelal te maken met professionele organisaties en instellingen. Het opbouwen en onderhouden van een netwerk, en de dagelijkse klussen op het gebied van werving zijn voor ons daardoor erg lastig in te vullen. In het afgelopen seizoen heeft Vijf-C ons bestuur hierin ondersteund. De eerste resultaten onder andere op het gebied van de inzet van de maatschappelijke stage zijn veelbelovend. Wij hebben de samenwerking met Vijf-C daarom met plezier met een nieuw seizoen verlengd.

Dunuba, Djembégroep

Op 12 december 2010 organiseerde Vijf C in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Pleeggezinnen en dag om de pleegouders en hun (pleeg)kinderen in het zonnetje te zetten. Dununba werd gevraagd om op die dag een aantal djembéworkshops te verzorgen voor de (pleeg)kinderen en hun (pleeg)ouders. Mijn complimenten voor hoe jullie dag hebben georganiseerd. Ik werd heel prettig ontvangen en jullie hadden ervoor gezorgd dat alles al klaar stond om te beginnen. Een goede organisatie, een gastvrij onthaal; wat kun je je nog weer wensen? Hartelijk dank!

Van Noort

Met zijn kennis en ervaring in de logistieke sector en persoonlijke kwaliteiten op het gebied van "mensen in organisaties" is Peter sinds de start van Vijf-C aan de slag bij Van Noort. Zijn werkzaamheden binnen Van Noort zijn organisatie breed en gerelateerd aan mensen binnen de organisatie; van het beheren van het kwaliteits- & veiligheidszorgsysteem tot de opleidingen & ontwikkelingsplannen voor de medewerkers. Bijzonder is dat Peter zijn specifieke kennis en ervaring zoveel als mogelijk overdraagt zodat de organisatie zichzelf steeds beter zelfstandig kan verbeteren. De werkzaamheden die Peter uitvoert verschuiven zich hoe langer hoe meer dan in de richting van ondersteuning van de directie en uitvoeren van specifieke projecten. Vermeldenswaard is nog dat Peter naast de activiteit "ondersteunen van bedrijven in de logistieke sector" zijn passie ook als activiteit heeft toegevoegd aan Vijf-C; "het ondersteunen van organisaties met & door vrijwilligers". Wij hopen nog veel jaren gebruik te kunnen blijven maken van zijn kennis en ervaring.

Copyright © 2022 Vijf-C. Alle rechten voorbehouden.
Vrouwesteeg 10, 2801 EK Gouda. Telefoon: (0182) 52 11 75